NİĞDE / MERKEZ - Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi

Haz

İlimiz Oryantiring Gençler Mahalli Müsabakalarında öğrencilerimiz;

Genç erkeklerde 3.lük,

Genç kızlarda 4.lük elde etmişdir.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatma Çelenkoğlu Balta'yı başarılarından dolayı kutluyoruz.

#remideyılmazatabekanadolulisesi

TEŞEKKÜRLER ATABEK AİLESİ

Deprem bölgesine desteklerini esirgemeyen Öğretmenlerimize, Velilerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kahramanmaraş ve çevre illerde gerçekleşen deprem için çok üzgünüz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Deprem bölgesindeki temel ihtiyaçlar konusunda yardım etmek isteyen veli ve öğrencilerimiz için çağrımızdır. Gıda (bisküvi, kek, çay, şeker, meyvesuyu, un, hazır yemek vb), Barınma (çadır, battaniye, kaban, atkı, bere, eldiven, termos, el feneri vb) gibi ihtiyaçlar konusunda yardım etmek isteyenler varsa okulumuza ulaştırabilirler. Okulumuza ulaştırılan malzemeler KIZILAY yardımı ile deprem bölgesine gönderilecektir.

#kadınaElKalkmaz

Değerli velilerimiz,

okulumuz 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 29/10/2022 Cumartesi günü (yarın) saat 13.30'da yapılacaktır.

Okul Aile Birliği toplantımıza teşriflerinizi bekliyoruz.

Ekm

Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası 2. Ayak Turnuvasında öğrencimiz Zeynep Mirac Aydudu Genç Kızlarda Türkiye Üçüncüsü olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kapsamında, farkındalık oluşturmak amacıyla, okulumuzda "Yangın Tahliye ve Söndürme Tatbikatı" yaptık. Emeklerinden dolayı Niğde Belediyesi İtfaiye Çalışanlarına ve Dünya Afete Hazırlık Kulübü öğretmenimiz Ali EYİDİKER'e teşekkür ederiz.

Eyl

OKULUMUZ ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 12/09/2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP ŞARTNAME AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

Ağu

2022 YKS'de başarılarından dolayı bütün öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar dileriz.

Ağu

2022 YKS'de başarılarından dolayı bütün öğrencilerimizi  ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatanımızı, demokrasimizi ve egemenliğimizi korumak için gözünü kırpmadan canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

#15TemmuzDemokrasiveMilliBirlikGünü

Tem

2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet fotoğraf çekimimizden kareler.

Haz

Nevşehir gezimizi gerçekleştirdik. Geziye emeği geçen ve katılan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Sevgili öğrencilerimiz, yazılı çalışmalarınıza ara verdiğiniz zamanlarda  Sıfır Atık Eğitim Portalındaki (www.sifiratiktema.org) içerikleri izlemenizi önerir ve rica ederiz