NİĞDE / MERKEZ - Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi

Şbt

Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü güzel bir etkinlikle kutladık.

Başta Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarız.

Şbt

24 Kasım Öğretmenler Günü programımızdan kareler.

Programımızda emeği geçen Edebiyat öğretmenlerimiz Nilgün YILDIZER ve Elif ÖZ'e ve tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü programımızdan kareler.

Programımızda emeği geçen Edebiyat öğretmenimiz Ümmügülsüm SARIDEMİR'e, Tarih öğretmenimiz Halil İbrahim YILDIZ'a, Fizik öğretmenimiz Erkan ÜSTÜN'e ve tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilimizin Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene katıldık.

Öğretmenlerimiz Fatma Çelenkoğlu Balta, Caner Soylu,  Sevda Teksin'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programımızı gerçekleştirdik.

Programda emeği geçen Edebiyat öğretmenlerimiz Selma Hotamış'a, Hasan Sevim'e ve kıymetli öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Atabek Anadolu Lisesi ailesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve #29EkimCumhuriyetBayramı’mız kutlu olsun.

Ekm

13 Ekim Afeti Azaltma Günü Kapsamında Eğitimlerimizi, Deprem ve Tahliye Tatbikatımızı Yaptık

Okulumuzda öğrencilerimizin bilinçlendirilmesi amacıyla Niğde OHÜ Acil Tıp Uzmanı Doç.Dr. Turgut DOLANBAY ve Niğde Afad Eğitim şubesinden Oğuzhan ZEYREK tarafından olası bir afette yapılması gerekenler konusunda eğitim verildi.   Eğitimin ardından "Deprem ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirdik.   Öğrencilerimize ve bizlere katkılarından dolayı sayın Doç.Dr. Turgut DOLANBAY'a, Oğuzhan ZEYREK'e ve İngilizce Öğretmenimiz Ali EYİDİKER'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. Yıldönümü Kutlu Olsun.

Tem

Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonasında kendi kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olan öğrencimiz  Mustafa Gül'ü tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz

Tem

Türkiye Şampiyonu olan ve Bosna-Hersek'de yapılacak Dünya Şampiyonası’na direk gitmeye hak kazanan öğrencimizi ve hocasını yürekten kutluyor, Dünya Şampiyonasında başarılar diliyoruz

Şampiyon Atabek

Futsal genç erkekler B kategorisinde Niğde Şampiyonu olan öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Fatma Çelenkoğlu Balta'yı tebrik ediyoruz.

Şampiyonluk Golümüz: GOL!

Şampiyonluk Videomuz: ŞAMPİYON ATABEK!

Tem

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamamızdan kareler.

Haz

Velilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz, "Ebeveynlik Becerileri" ve "Tütün Bağımlılığından Korunma" eğitimlerimizde emeği geçen Psikiyatri Hemşiresi Sayın Doç. Dr. Nalan GÖRDELES BEŞER'e ve Pdr Öğretmenimiz Sibel KERVANKIRAN AVCI'ya teşekkür ederiz.

Haz